SUKUKOKOUS HELSINGISSÄ 17.8.2019

Järjestämme sukukokouksen ensi elokuussa Helsingissä Kulttuurikseskus Sofiassa. Jäsenkirjeitä-sivulla on siitä lyhyt maininta. Toivotamme jäsenet sydämellisesti tervetulleiksi ja kannustamme teitä  levittämään viestiä muillekin sukulaisille. 
Kulttuurikeskuksen yhteydessä on hotelli.  Olemme ennakkovaranneet sukukokousvieraille pienen kiintiön huoneita, varaustunnus huonetilausta tehtäessä on "Henrik ja Laura". Tätä varaustunnusta käyttäen tilaaja saa huoneen alennettuun hintaan, jotka ovat:
- majoitus kahden hengen huoneessa 90,00 €/vrk/2 hlöä
- majoitus yhden hengen huoneessa 70,00 €/vrk/1 hlö 
- perhehuoneet 3-5 hengelle 115-200 €/huone/vrk

Varaus on tehtävä  15.7.2019 mennessä, mihin saakka tarjoushinnat ovat voimassa. Mainitun päivän jälkeen huoneet vapautuvat normaaliin myyntiin. 

Yöpyvä varatkoon oma-aloitteisesti tarvitsemansa huoneen suoraan Kulttuurikeskus Sofiasta, puh. 010 277 900, varaustunnus on "Henrik ja Laura"

Alustavan suunnitelman mukaan tilaisuus alkaa lounasruokailulla klo 11.30 ja päättyy päätöskahviin, iltahartauteen ja päätössanoihin n. klo 21.
Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelmarunko sekä ruokailuun liittyvät asiat tiedotamme seuraavassa jäsenkirjeessä ja näillä sivuilla huhtikuussa.

Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla itä-Helsingissä, osoitteessa Kallvikinniementie 35. Helsingin keskustasta ja Helsink-Vantaan lentokentältä ajoaika autolla on vain n. 20 min.
Helsingin keskustasta metrolla pääsee Vuosaaren asemalle, josta matkaa voi jatkaa bussilla n:o 516. Sen päätepysäkki on Kulttuurikeskus Sofian pihassa.