.

 

Sukuseuran jäsenyys

Kuka voidaan hyväksyä jäseneksi?

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan sääntöjen mukaan hyväksyä jokainen 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka polveutuu Henrik Schwartzbergista (1811 – 1857) ja hänen puolisostaan Laura Katarina Schwartzbergista (1816 – 1885), sekä jokainen henkilö, joka avioliiton tai rekisteröidyn parisuhteen kautta on liittynyt sukuun.

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä myös muu sellainen henkilö, joka on kiinnostunut sukuseuratoiminnasta.

Sukuseuran jäsenet hyväksyy hallitus.

Näin haet sukuseuran jäsenyyttä

Lähetä sähköposti joko sukuseuran sihteerille Marja Heimoselle (marja.heimonen1(ät)gmail.com) tai puheenjohtajalle Hannu Mustakalliolle (perhe.mustakallio(ät)kolumbus.fi) sukuhaarasi mukaan seuraavasti:

  • Kustin (Gustafin), Marian (Malkki), Henrikin (Heikun), Johanneksen, Kallen (Karlin), Hannan (Riihikallio) ja Joosepin (Josef) sukuhaaroihin kuuluvat Marja Heimoselle
  • Jaakon (Jakobin) sukuhaaraan kuuluvat Hannu Mustakalliolle
  • Merkitse viestin otsikoksi: Sukuseuran jäsenyys
  • Samaan viestiin voi sisältyä useita saman perheen anomuksia (esimerkiksi puolisot). Tällöin pyydetyt tiedot ilmoitetaan erikseen kaikista jäsenyyttä anovista.
  • Ilmoita kaikki etunimesi ja sukunimesi (myös mahdollinen entinen sukunimi) sekä syntymäaikasi.
  • Ilmoita sukulinjasi, jonka kautta kuulut Henrikin ja Lauran jälkeläisiin (myös naislinjat otetaan huomioon). Ensimmäiseksi tulee siis joku Henrikin ja Lauran lapsista: Kusti, Maria (Malkki), Henrik, Johannes, Jakob (Jaakko), Karl (Kalle), Johanna (Hanna, Riihikallio) tai Josef (Jooseppi). Nimeä tämän jälkeen ne esi-isäsi tai -äitisi (tai puolisosi), joiden kautta sukulaisuus on periytynyt sinulle. Ilmoita aina asianomaisen sukunimi (myös mahdollinen entinen sukunimi). Esimerkki: Jaakko – Johannes Jaakko Mustakallio – Lauri Mustakallio – Hannu Mustakallio (jonka puoliso Leena Mustakallio o.s. Huhtinen).
  • Ilmoita posti- ja sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Oletko mukana Facebookissa: kyllä/ei. Haluatko tulla kutsutuksi Facebookin suljettuun ryhmään?

Jäsenmaksu

Sukuseuran jäsenmaksu on (2019-2021) täysi-ikäisiltä 20 euroa ja 15 – 17-vuotiailta 10 euroa vuodessa. Voit maksaa sen samalla kun anot jäsenyyttä.

Jäsenmaksu maksetaan Henrik ja Laura Schwartzbergin sukuseuran tilille: OP FI57 5236 0420 2375 18
(aiemmin käytössä ollut Nordean tili: FI34 1330 3000 1373 42 on lopetettu).
Viitenumeroa ei ole, mutta merkitse Viesti/tiedonantoja-kohtaan: Jäsenmaksu 20xx + nimi (nimet) ja sukuhaara.

Alla linkki Rekisteriseloste-sivulle, josta selviää, mitä tietoja jäsenestä tallennetaan ja mihin tietoja käytetään.

Rekisteriseloste Henrik ja Laura Schwartzbergin sukuseura

 

 

 

.