.

 

Sukukokous Helsingissä 17.8.2019

Päätössanat 

Hannu Mustakallio

Rakkaat sukulaiset!
Henrik ja Laura Schwartzbergin sukuseuran toinen virallinen sukukokous on päättymässä. Olemme tämän päivän aikana oppineet tuntemaan sukuamme entistä paremmin ja vahvistaneet sukuyhteyttämme.

Toivon, että tämä päivä on täyttänyt sekä virallisen että epävirallisen tavoitteensa. Tiedämme entistä paremmin, mistä olemme lähtöisin ja mikä on tehtävämme tulevina vuosina.
 
Haluan kiittää lämpimästi kaikkia teitä, jotka osallistuitte tähän sukukokoukseen, erityisesti teitä, jotka hoiditte siinä jotain tehtävää (Pertti Pietarinen sääntömääräisen sukukokouksen puheenjohtajana ja Tuula Tynjä iltahartauden pitäjänä sekä paneelikeskusteluun osallistuneet Marja Heimonen, Tom Krusius ja Annukka Pietarinen).
 
Kiitän sukuseuran hallituksen jäseniä, jotka ovat kanssani valmistelleet ja toteuttaneet tämän päivän.
 
Erityisesti haluan kiittää rahastonhoitajaamme Kari Mustakalliota, joka on ollut hallituksessa alusta (2011/2014) lähtien ja ollut keskeisesti mukana kahden sukukokouksen (2016/2019) valmisteluissa. Hallituksessa Kari on vastannut monen muunkin asian valmistelusta ja toteutuksesta, muun muassa sukuseuran kotisivuista. – Kiitos saumattomasta yhteistyöstä, joka on viime päivinä ollut enemmän kuin päivittäistä! Olet tehnyt todellista talkootyötä. Ymmärrämme toisaalta halusi vetäytyä pois virallisista tehtävistä. Sukuseuran puolesta haluan ojentaa sinulle muistolahjan.
 
Sukuseuran hallitukselle on hyväksytty toimintasuunnitelma, joka ulottuu kolmen vuoden päähän, seuraavaan sukukokoukseen saakka. Tavataan viimeistään kolmen vuoden kuluttua!

 

.